Ιστορία

Η μητρική εταιρεία της K.S.P, ιδρύθηκε στο Άργος, στην Νοτιοανατολική Ελλάδα, το 1977, ως κατασκευαστής κατακόρυφων στροβιλοφόρων αντλιών. Μετά από λίγα χρόνια, ωθούμενη από την αυξανόμενη ζήτηση για πιο απαιτητικές εφαρμογές άντλησης, εισήλθε στον τομέα των υποβρύχιων αντλιών. Η αφοσίωσή της στην ανάπτυξη προϊόντων και ο συνεχής προσανατολισμός για παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων αποτέλεσαν σημαντικά χαρακτηριστικά που την μετέτρεψαν σε προμηθευτή για εγχώριες και ξένες εταιρείες από την δεκαετία του 1980 μέχρι τη δεκαετία του 1990.

Η διάκριση της δυναμικότητας των ξένων αγορών, παρότρυνε την εταιρία μας για την δημιουργία δικτύου διανομής σε αγορές του εξωτερικού, όπως η Ιταλία, η Αλγερία, το Μαρόκο, τη Δημοκρατία της Υεμένης, την Τυνησία και τη Λιβύη στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα της και η ανάγκη για διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων, κατέστησαν υποχρεωτική την επέκταση της παραγωγής της μέσω ισχυρών συνεργειών με εταιρείες προκειμένου να ανταποκριθεί γρήγορα και αποτελεσματικά στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών.

Σήμερα, η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει μία ευρεία γκάμα υποβρύχιων αντλιών με παροχή έως και 500m3/ h και μανομετρικό έως 600m και υποβρύχιους κινητήρες, 6-ιντσων και 8-ιντσων, διαθέσιμοι σε χυτοσίδηρο χάλυβα, ορείχαλκο και ανοξείδωτο χάλυβα.

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας είναι η μόνη Ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει υποβρύχιους κινητήρες και ένας από τους λίγους Έλληνες κατασκευαστές υποβρύχιων αντλιών.

Κύριο πλεονέκτημά μας είναι η ικανότητά μας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με προϊόντα υψηλής ποιότητας και να τα προσαρμόζουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Χυτοσίδηρος χάλυβας, ορείχαλκος, FRP, ανοξείδωτος χάλυβας χρησιμοποιούνται για την κατασκευή προϊόντων σε διαφορετικές εκδόσεις υλικών, τα οποία ανταποκρίνονται ιδανικά στις απαιτήσεις ενός ευρύ φάσμα εφαρμογών που σχετίζονται με τη χρήση καθαρού νερού: υδατοκαλλιέργεια, άντληση και μεταφορά νερού σε υποδομές, υποθαλάσσιες εφαρμογές, μονάδες αφαλάτωσης, ιχθυοκαλλιέργειες, γεωργία, βιομηχανία.

Αποστολή

Ο σταθερός προσανατολισμός μας στις απαιτήσεις των πελατών μας διαμορφώνει την αποστολή μας. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, εξειδικευμένα και εξατομικευμένα για τις ανάγκες των πελατών μας, με τον καλύτερο συνδυασμό δύναμης, αντοχής και αξιοπιστίας. Πέρα από την απλή προμήθεια προϊόντων, προσπαθούμε συνεχώς να σφυρηλατήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας προσφέροντας την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας στη διάθεσή τους όπου μετατρέπουν την εταιρεία μας σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για αυτούς και όχι μόνο έναν απλό προμηθευτή.

© Copyright - KSP Pumps // Quality in wells // Submersible pumps